Kullanıcı Silme

Tahmini okuma süresi: < 1 dk.

Uygulamanızın menüsünde Kullanıcı Ayarları’nın en altında ‘kullanıcıyı sil’ butonunu kullanarak tanımlı kullanıcınızı silebilirsiniz. Bu işlemin ciddi etkileri vardır. Silmeden önce emin olmanızı öneririz.

Sunucularımızda bulunan tüm bilgilerinizi silinir. Cihazlarınıza ve sulama planlarınıza erişiminizi tamamen silersiniz.

Bu makaleyi faydalı buldunuz mu?
Beğenmedim 0
Views: 4